Rocrail error after city power lost.

lgrfbs
Posts: 75
Joined: 11.07.2016, 14:57
Location: Sweden
Contact:

Re: Rocrail error after city power lost.

Post by lgrfbs » 08.09.2019, 15:00

Rocrail fix layout 20190908.PNG
I want to remove this panels:
[Hela banan]
[Mor]
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

smitt48
Moderator
Posts: 6114
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Rocrail error after city power lost.

Post by smitt48 » 08.09.2019, 15:38

Hi,

Send your plan, so we can expirement.

Tom

lgrfbs
Posts: 75
Joined: 11.07.2016, 14:57
Location: Sweden
Contact:

Re: Rocrail error after city power lost.

Post by lgrfbs » 08.09.2019, 16:26

This is the latest file
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

smitt48
Moderator
Posts: 6114
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Rocrail error after city power lost.

Post by smitt48 » 08.09.2019, 17:01

Hi Rob,

First thing to try (worked by me :D )
File - Rocrail properties - Analyser: set checkmark by all "extended plan clean".
Exit Rocrail
Start Rocrail
File -Analyse: click on Extended plan clean.
Read fixes in server window.
This is what I saw:
11:55:21 zlevel: no problems cleaned
11:55:21 zlevel check: 3 warnings
11:55:21 DELETING duplicate definition of level[1] title[Mor]
11:55:21 DELETING duplicate definition of level[1] title[Hela banan]
11:55:21 WARNING: definition of level[1] title[Mor] is following level[1] title[Hela banan] (first zlevel definition is valid)
11:55:21 WARNING: definition of level[1] title[Mor] is following level[1] title[Morrsundet]
Good luck Tom

lgrfbs
Posts: 75
Joined: 11.07.2016, 14:57
Location: Sweden
Contact:

Re: Rocrail error after city power lost.

Post by lgrfbs » 08.09.2019, 17:44

I'm on my way to work now, so it will be on Thursday I can test your tip.

lgrfbs
Posts: 75
Joined: 11.07.2016, 14:57
Location: Sweden
Contact:

Re: Rocrail error after city power lost.

Post by lgrfbs » 16.09.2019, 16:46

Regrets that it took time to respond, other things came in the way.
This Sunday, when we were going to start debugging, the problem was not there anymore.
Thank you smitt48 for testing the cleaning of the plan file, everything worked nicely so now the plan file is clean.
Thank you for all the help in this matter.

:rr_for_ever:

Post Reply

Return to “General”