Trouble with lenz lzv100 v3.6

Moderator: Moderators

Trouble with lenz lzv100 v3.6

Postby geraldfg95 » 04.03.2010, 17:46

Hi
I use rocrail v1.4.999 REV 1391 on pc with win xp sp2 , liusb v1.10 on com3 ,
unit lvz100 v3.6 .
i launch rocview , i switch power on , at this moment i can switch accesory .
but after several minutes nothing responding ! , only the loco control is ok
accesory d'ont move .
it's similar with the lenz lh100 control .
So i I disconnect the socket-outlet and reconnect .
i can control accesory by lh100 , i can by rocview too , but accesory make : click , click , click .....
so i quit rocrail and rocview .... restart .... ant a this time is ok but after several minute i have the same problem ..
can you help me pleased ?

gerald
geraldfg95
 

Postby rjversluis » 04.03.2010, 17:58

Hi Gerald,

please provide rocrail server ini and traces.
Best Regards, Rob.
:!: PS: Do not forget to attach the usual files.
:!: PS: Nicht vergessen die übliche Dateien an zu hängen.
[ macOS - Linux] - [ N: CBus - CAN-GCA ] - [ 0: RocNetNode - GCA-Pi ]
rjversluis
Site Admin
 

Postby geraldfg95 » 05.03.2010, 20:38

hi Rob
this is the files ...
thanks
ps : i have tested with a lvz100 v 3.1 and rocview 1.4.999 v1400 it's the same problem ...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by geraldfg95 on 05.03.2010, 20:43, edited 1 time in total.
geraldfg95
 

Postby rjversluis » 05.03.2010, 20:43

Hi Gerald,

you forgot to attache the trace files.
Best Regards, Rob.
:!: PS: Do not forget to attach the usual files.
:!: PS: Nicht vergessen die übliche Dateien an zu hängen.
[ macOS - Linux] - [ N: CBus - CAN-GCA ] - [ 0: RocNetNode - GCA-Pi ]
rjversluis
Site Admin
 

Postby rjversluis » 05.03.2010, 20:47

Hi Gerald,

the Lenz LI-USB does not support hardware handshaking so please correct your setup.
Best Regards, Rob.
:!: PS: Do not forget to attach the usual files.
:!: PS: Nicht vergessen die übliche Dateien an zu hängen.
[ macOS - Linux] - [ N: CBus - CAN-GCA ] - [ 0: RocNetNode - GCA-Pi ]
rjversluis
Site Admin
 

Postby geraldfg95 » 05.03.2010, 20:51

thank you, but can you guide me? don't I understand what you want to say what parameter do not go?
regard
Gérald
geraldfg95
 

Postby rjversluis » 05.03.2010, 20:55

Hi Gerald,

if the handshake does not help you can give the xpressnet library a try; just choose "xpressnet" as controller instead of "lenz".
Best Regards, Rob.
:!: PS: Do not forget to attach the usual files.
:!: PS: Nicht vergessen die übliche Dateien an zu hängen.
[ macOS - Linux] - [ N: CBus - CAN-GCA ] - [ 0: RocNetNode - GCA-Pi ]
rjversluis
Site Admin
 

Postby geraldfg95 » 05.03.2010, 20:57

ok !
thanks !
i try it

regard
Gérald
geraldfg95
 


Return to Modular Layout Support