[solved] State signal; Wrong description at the Wiki page ?

[solved] State signal; Wrong description at the Wiki page ?

Postby RainerK » 07.04.2018, 00:06

Hi Rob,

the description of the State signal contain this part:
This signal shows the current Loco automatic mode or three dots in case no information is provided.
There is no state where I have seen three dots, but in case of a free block the State signal show a short horizontal stroke it's nowhere described:
State_signal_stroke.png

Is it necessary to correct this Text part of the wiki?
Or is it a bug in the internal function of rocview?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by RainerK on 07.04.2018, 10:05, edited 1 time in total.
Best Regards, es grüßt RainerK

DCC++ with Arduino Uno / Motor shield and LocoNet GCA85, 50, 93 and 136. Special interests: DIY electronic assemblies. http://www.rainermoba.blogspot.com
Planning replace the coincidence by the mistake
RainerK
 

Re: State signal; Wrong description at the Wiki page ?

Postby rjversluis » 07.04.2018, 05:36

Hi Rainer,

the Wiki is not correct; I will change it.
Best Regards, Rob.
:!: PS: Do not forget to attach the usual files.
:!: PS: Nicht vergessen die übliche Dateien an zu hängen.
[ macOS - Linux] - [ N: CBus - CAN-GCA ] - [ 0: RocNetNode - GCA-Pi ]
rjversluis
Site Admin
 

Re: [solved] State signal; Wrong description at the Wiki pag

Postby RainerK » 07.04.2018, 10:08

Hi Rob,

thank You.

The de-wiki is also corrected now.
Best Regards, es grüßt RainerK

DCC++ with Arduino Uno / Motor shield and LocoNet GCA85, 50, 93 and 136. Special interests: DIY electronic assemblies. http://www.rainermoba.blogspot.com
Planning replace the coincidence by the mistake
RainerK
 


Return to Wiki