Dienstrooster Instelling Topic is solved

Post Reply
marcel74
Posts: 38
Joined: 16.02.2019, 18:45

Dienstrooster Instelling

Post by marcel74 » 24.08.2019, 11:36

Hallo Hallo

Naar aanleiding van de video van Albert over dienstroosters ben ik er zelf maar eens mee aan de slag gegaan.

Ik dacht dat ik het goed had gedaan allemaal, maar toch staat er ergens iets niet goed

Probleem is dat de trein stopt in elk blok. Het is natuurlijk de bedoeling dat hij allen stopt op de halte plaats

Maar ik zie het ff niet

Stuur ff de nodige info mee

( nog steeds test plannetje, update vandaag gedaan )

Misschien kan een van jullie er eens naar kijken
Dank je wel
Marcel
issue.zip
plan.xml
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

agre30
Posts: 874
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland
Contact:

Re: Dienstrooster Instelling

Post by agre30 » 24.08.2019, 18:34

Hoi Marcel,
Ik heb de video even teruggekeken. Ik maak in de video gebruik van de blokwachttijden voor dienstroosters. dat is slechts 1 van de mogelijkheden. Die instelling heb jij niet aanstaan (zie de video op 5:57). Verder heb je bij alle blokken wachttijden ingevuld, ook waar de ICE niet moet stoppen.

Onderstaande is alleen van toepassing als je gebruik wilt maken van de dienstrooster vertrektijden:
Als je gebruik wilt maken van de dienstrooster vertrektijden, dan moet je bij de ICE op het tabblad Details de optie 'dienstrooster vertrektijden gebruiken' aanvinken en de optie blokwachttijden die ik in de video gebruik uitzetten. Daarnaast kun je bij alle blokken waar de trein niet moet stoppen de optie 'wachten' beter uitschakelen.
Verder valt het me op dat je bij de halteplaatsen geen wachttijden hebt ingevuld. Ik stel voor dat je de wiki raadpleegt om uit te zoeken hoe dat zit.
De Engelstalige wiki is beter dan de Nederlandse: Klik hier

Ik hoop dat ik je hier mee weer op weg geholpen heb.
Succes,
Albert.

marcel74
Posts: 38
Joined: 16.02.2019, 18:45

Re: Dienstrooster Instelling

Post by marcel74 » 24.08.2019, 20:32

Hallo

Dank Albert voor je reactie.

Ik kan met deze info weer even verder puzzelen.

Ik laat het ff weten als het werkt :thumb_up:

Marcel

marcel74
Posts: 38
Joined: 16.02.2019, 18:45

Re: Dienstrooster Instelling

Post by marcel74 » 29.08.2019, 10:56

Hallo hallo

Albert dat was de goede tip

Het werkt

Heb er gelijk een actie aangekoppeld :wink: :wink:

Dank je wel.
Marcel

agre30
Posts: 874
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland
Contact:

Re: Dienstrooster Instelling

Post by agre30 » 29.08.2019, 12:19

Hoi Marcel,
Bedankt voor je terugkoppeling. Fijn dat het werkt.
Voor de volledigheid kun je nu dit topic afsluiten door bij het onderwerp op de knop voltooid te klikken.

Succes met je hobby.

Albert

VT601
Posts: 60
Joined: 08.01.2014, 13:30
Location: NL (Gouda)
Contact:

Re: Dienstrooster Instelling

Post by VT601 » 29.08.2019, 14:34

Ik heb de NL-wiki-pagina "Dienstrooster: Bestemmingen" zojuist aangepast aan de Engelse versie.
Deze is daarmee weer Up-to-date.

John (VT601)

agre30
Posts: 874
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland
Contact:

Re: Dienstrooster Instelling

Post by agre30 » 29.08.2019, 16:06

VT601 wrote:
29.08.2019, 14:34
Ik heb de NL-wiki-pagina "Dienstrooster: Bestemmingen" zojuist aangepast aan de Engelse versie.
Deze is daarmee weer Up-to-date.

John (VT601)
Goed bezig John! :rr_for_ever:
Bedankt.

Albert.

Post Reply

Return to “Automatisch rijden (NL)”