[solved] control the ligths in buildings with rocrail

rjversluis
Site Admin
Posts: 42306
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: control the ligths in buildings with rocrail

Post by rjversluis » 01.10.2015, 16:25

Hi Joern,

just post the needed files...
Maybe you forgot to set the enable flag.

Bernie
Posts: 1896
Joined: 30.11.2013, 11:55
Location: Wuppertal

Re: control the ligths in buildings with rocrail

Post by Bernie » 01.10.2015, 18:35

Hi Joern,

did you set "enable" for each object?

joernr
Posts: 112
Joined: 24.02.2008, 23:17
Location: Nümbrecht

Re: control the ligths in buildings with rocrail

Post by joernr » 01.10.2015, 19:00

Hi Bernd,

thank you for that tip! Now it's working.

Best regards

Joern

joernr
Posts: 112
Joined: 24.02.2008, 23:17
Location: Nümbrecht

Re: control the ligths in buildings with rocrail

Post by joernr » 12.10.2015, 15:34

Hi Rob,

is it possible to get a separate icon for ligthcontrol in the menubar?

Greetings
Joern

rjversluis
Site Admin
Posts: 42306
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: control the ligths in buildings with rocrail

Post by rjversluis » 12.10.2015, 16:04

Hi Jörn,
joernr wrote:is it possible to get a separate icon for ligthcontrol in the menubar?
like @Box?

rjversluis
Site Admin
Posts: 42306
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: control the ligths in buildings with rocrail

Post by rjversluis » 12.10.2015, 16:23

Hi Jörn,

I just add an icon on the toolbar for lightctrl.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

joernr
Posts: 112
Joined: 24.02.2008, 23:17
Location: Nümbrecht

Re: control the ligths in buildings with rocrail

Post by joernr » 12.10.2015, 20:26

Thank you! Now it's perfect!

Post Reply

Return to “DIY Hardware”