Solved: Rocpro does not read srcp response

Moderator: Moderators

Solved: Rocpro does not read srcp response

Postby Richard-TX » 18.07.2013, 15:17

I am trying to figure out why Rocpro isn't populating the CV read dialog box. I select the correct device and click read and I see the response, but Rocpro doesnt seem to be populating the read info.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Richard-TX on 22.07.2013, 17:02, edited 1 time in total.
Richard-TX
 

Postby Richard-TX » 18.07.2013, 15:20

file list part deux
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Richard-TX
 

Postby Richard-TX » 18.07.2013, 15:28

Here is what appears in the message window.

command written: GET 2 SM 40 CV 513
srcp response: 1374157558.943 100 INFO 2 SM 40 CV 513 100

it appears that the response is correct but rocpro doesn't display it.
Richard-TX
 

Postby rjversluis » 18.07.2013, 16:16

Trace line numbers do not match my code; Did you modify it yourself?
I do not support locally modified source code.
Best Regards, Rob.
:!: PS: Do not forget to attach the usual files.
:!: PS: Nicht vergessen die übliche Dateien an zu hängen.
[ macOS - Linux] - [ N: CBus - CAN-GCA ] - [ 0: RocNetNode - GCA-Pi ]
rjversluis
Site Admin
 

Postby Richard-TX » 18.07.2013, 16:34

I don't modify your sources Rob.

It may be that I a grabbed the wrong trace files.


I will repost.
Richard-TX
 

Postby Richard-TX » 18.07.2013, 16:37

Here are the files
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Richard-TX
 

Postby Richard-TX » 18.07.2013, 16:38

plan.xml
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Richard-TX
 

Postby rjversluis » 19.07.2013, 06:39

Again: Your traces do not mach the source code. :-(
But I corrected a response in srcp in revision 5576.
Best Regards, Rob.
:!: PS: Do not forget to attach the usual files.
:!: PS: Nicht vergessen die übliche Dateien an zu hängen.
[ macOS - Linux] - [ N: CBus - CAN-GCA ] - [ 0: RocNetNode - GCA-Pi ]
rjversluis
Site Admin
 

Postby Richard-TX » 19.07.2013, 14:10

I wonder why the line numbers don't match. Is it possible that I have an old windows library on my machine somewhere?

I will have to track that issue down.
Richard-TX
 

Postby Richard-TX » 20.07.2013, 14:07

Rob,

It is still not working.

Here are some trace files.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Richard-TX
 

Postby Richard-TX » 20.07.2013, 14:08

part 2
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Richard-TX
 

Postby Richard-TX » 20.07.2013, 15:20

Rob,

It seems that version 5300 works which is before the srcp serial port support was added.
Richard-TX
 

Postby rjversluis » 21.07.2013, 07:44

I fixed it in 5578.
Best Regards, Rob.
:!: PS: Do not forget to attach the usual files.
:!: PS: Nicht vergessen die übliche Dateien an zu hängen.
[ macOS - Linux] - [ N: CBus - CAN-GCA ] - [ 0: RocNetNode - GCA-Pi ]
rjversluis
Site Admin
 

Postby Richard-TX » 22.07.2013, 17:02

It is all fixed.

Thanks Rob
Richard-TX
 


Return to srcp