[SOLVED] Lenz 23151 Ethernet Interface

Post Reply
morten.andersen

[SOLVED] Lenz 23151 Ethernet Interface

Post by morten.andersen » 11.11.2011, 10:51

Hi Guys,

I realize that this has just been released but have you given any thought to wether or not it might be possible for rocrail to use the ethernet feature on this interface(or the USB for that matter but I guess that depends on the chip set used). Would it be like starting all over writing the driver, og could most of the existing expressnet stuff be reused?

/Morten

rjversluis
Site Admin
Posts: 42350
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 11.11.2011, 11:54

Hi,

the protocol is the same. I will add an extra sub library for the LI-ETH.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42350
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 11.11.2011, 12:38


Pirat-Kapitan
Moderator
Posts: 5035
Joined: 06.02.2010, 15:46
Location: Rösrath bei Köln / Germany

Post by Pirat-Kapitan » 11.11.2011, 13:23

Hi Morten,
I tested the new version 3016 and it fails.
For details see the german posting
http://forum.rocrail.net/viewtopic.php?t=3426

regards
Johannes

Pirat-Kapitan
Moderator
Posts: 5035
Joined: 06.02.2010, 15:46
Location: Rösrath bei Köln / Germany

Post by Pirat-Kapitan » 11.11.2011, 16:56

hi Morten,
in the german posting mentioned above, Rob noticed a new xpressnet.dll to be changed in the programm files.
With this new *.dll it works.

regards
johannes

fulltusy

Post by fulltusy » 23.02.2012, 10:52

Does a computer have to have an operating ethernet card to go online? Last week we had a severe thunderstorm. We have verizon for our phone and internet both went out. The repairman fixed the phone but stated that our ethernet card was trashed and needed replacing. Do you have to have an ethernet card to get online?
______________________
keyword research ~ keyword tool ~ keyword tracking ~ affiliate elite
Last edited by fulltusy on 25.02.2012, 08:25, edited 1 time in total.

Pirat-Kapitan
Moderator
Posts: 5035
Joined: 06.02.2010, 15:46
Location: Rösrath bei Köln / Germany

Post by Pirat-Kapitan » 23.02.2012, 13:24

fulltusy wrote:Does a computer have to have an operating ethernet card to go online?
Yes.
best regards
Johannes

Post Reply

Return to “Lenz”