Documenting a Problem

Post Reply
rjversluis
Site Admin
Posts: 42335
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Documenting a Problem

Post by rjversluis » 05.11.2015, 12:23

Hi,

if you encounter a problem it should be documented with the following function:
http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=issue-en
This saves time and the need of requesting all files separately.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42335
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Documenting a Problem

Post by rjversluis » 15.11.2015, 14:54

Hi,

I added some more usability to the Issue function:
http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=iss ... _the_issue

Waiski
Posts: 9
Joined: 20.11.2015, 18:44

Re: Documenting a Problem

Post by Waiski » 18.01.2016, 09:30

Rob,

I tried several times to send you an issue but the issue.zip file did not enter anywhere
because my name and Rocrail files is under path in Windows 7:

C:\Users\Vehmersalo Kai\My Documents\Rocrail

I had to make a path that did not have any spaces - that worked.

This obviously cannot be sent via the "issue" from Rocrail.

Waiski
Posts: 9
Joined: 20.11.2015, 18:44

Re: Documenting a Problem

Post by Waiski » 18.01.2016, 09:36

Rob,

What is the issue of corrupted dates and times in the Forum screens both in
Windows 7 and Ubuntu Linux with the Firefox browser?

See the attacked screenshot which obviously cannot be sent via "issue".
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

minitreintje
Posts: 28
Joined: 19.06.2014, 15:43

Re: Documenting a Problem

Post by minitreintje » 19.01.2016, 17:34

Here on Firefox @Xubuntu no problems...
Try to clean your cache, cookies, ... ?

Dylan

Waiski
Posts: 9
Joined: 20.11.2015, 18:44

Re: Documenting a Problem

Post by Waiski » 19.01.2016, 20:48

Hi, the corrupted dates and times in the Forum screens still there

I have tried this in Ubuntu and Windows 7 with Firefox browser.

With Tools > Options > Privacy > You may also want to clear all current history. Clicking that

Before starting the Rocrail and after closing it - does not help!

The other Forums do not have similar problems - MERG etc.

Post Reply

Return to “General”