icons shown in loktable functions although not defined Topic is solved

Post Reply
woodyboy
Posts: 628
Joined: 18.11.2013, 16:01

icons shown in loktable functions although not defined

Post by woodyboy » 25.11.2018, 17:33

Hi forummembers,

In the locomotive table functions tab there seems to be that the icons are sticky. I mean if a had shown a locomotive with defined function icons, the successive locomotive without function icons defined shows up the same icons. Did I missed something in the wiki :?:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42386
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: icons shown in loktable functions although not defined

Post by rjversluis » 26.11.2018, 07:55

Hi Bert,

OK, I can reproduce it.
:coding:

rjversluis
Site Admin
Posts: 42386
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: icons shown in loktable functions although not defined

Post by rjversluis » 26.11.2018, 08:16

Hi Bert,

this is a wxWidgets Refresh problem.
If you use the <> buttons it will refresh correctly.
But on selecting another loco from the index the bitmaps are not refreshed. I did not find a work around for it...

rjversluis
Site Admin
Posts: 42386
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: icons shown in loktable functions although not defined

Post by rjversluis » 26.11.2018, 09:15

Hi Bert,

I did found a work around: git pull.

woodyboy
Posts: 628
Joined: 18.11.2013, 16:01

Re: icons shown in loktable functions although not defined

Post by woodyboy » 26.11.2018, 12:18

Hi Rob,

Thanks in advance, I will try the solution this evening and report the result. Btw with the < & > button, i tried already yesterday evening, but that gave the same result as closing and reopening the form.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42386
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: icons shown in loktable functions although not defined

Post by rjversluis » 26.11.2018, 12:21

Hi Bert,

this behaviour I cannot reproduce, so the work around will not work for you.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42386
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: icons shown in loktable functions although not defined

Post by rjversluis » 26.11.2018, 13:35

Hi Bert,

under Ubuntu it will not work; Just tested it.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42386
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: icons shown in loktable functions although not defined

Post by rjversluis » 26.11.2018, 14:20

Hi Bert,

I now have a work around which also works under Linux GTK.
Just check it later on.

woodyboy
Posts: 628
Joined: 18.11.2013, 16:01

Re: icons shown in loktable functions although not defined

Post by woodyboy » 26.11.2018, 17:06

Hi Rob,

It is fixed! :thumb_up: :beer:

Thank you.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42386
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: icons shown in loktable functions although not defined

Post by rjversluis » 26.11.2018, 17:09

OK,
just use the new Forum function:
viewtopic.php?f=44&t=16764&start=15#p182311

Post Reply

Return to “General”