Changing "blank" to "fade" Topic is solved

Post Reply
smitt48
Moderator
Posts: 5868
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Changing "blank" to "fade"

Post by smitt48 » 04.03.2019, 17:13

Hi Rob,

We had an interesting discussion about "blanking". If you agree I will change the wiki to fade/fading etc.
Can you change the screen on Signal-General? https://wiki.rocrail.net/doku.php?id=si ... ain_signal

Tom

RainerK
Moderator
Posts: 3956
Joined: 29.04.2009, 09:31
Location: Sprockhövel (zwischen BO u. W)
Contact:

Re: Changing "blank" to "fade"

Post by RainerK » 04.03.2019, 18:05

Hi Tom,

correct is it only if You use "fade out"

Besra
Moderator
Posts: 3734
Joined: 10.08.2009, 17:54
Location: North Rhine-Westphalia, Germany

Re: Changing "blank" to "fade"

Post by Besra » 04.03.2019, 19:50

Hi,

from my point of view: much effort to replace a technically correct and unambiguous term with a general, yet not wrong one...

Regards
Bernd

smitt48
Moderator
Posts: 5868
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Changing "blank" to "fade"

Post by smitt48 » 04.03.2019, 20:12

Hi Rainer,
correct is it only if You use "fade out"
Agreed!

@Bernd
from my point of view: much effort to replace a technically correct and unambiguous term with a general, yet not wrong one...
I will do the work! :D

But is Rob's call.

Tom

RainerK
Moderator
Posts: 3956
Joined: 29.04.2009, 09:31
Location: Sprockhövel (zwischen BO u. W)
Contact:

Re: Changing "blank" to "fade"

Post by RainerK » 04.03.2019, 22:10

Hi together,

after weighing all the arguments I recommend to keep the term "blank".

Post Reply

Return to “General”