solved!LDT HSI-88 not working with newer Snapshots 1461/1463

Post Reply
Oambegga Bockerl
Posts: 38
Joined: 21.10.2009, 19:27
Location: Fürstenstein bei Passau

solved!LDT HSI-88 not working with newer Snapshots 1461/1463

Post by Oambegga Bockerl » 19.03.2010, 21:03

Hi folks,

a few minutes ago i tried the new snapshots 1461 and 1463. My HSI-88 @ RS232 is not working with newer versions. I only tried 1461/1463. After downgrade to e.g. 1163 everything works fine. I added a Tracefile for you to try a look on it. Server tells:"Timeout on serial read [com1].....

Thank you in hope to help me.... :wink: :wink:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Oambegga Bockerl on 04.04.2010, 19:14, edited 1 time in total.

Oambegga Bockerl
Posts: 38
Joined: 21.10.2009, 19:27
Location: Fürstenstein bei Passau

Post by Oambegga Bockerl » 19.03.2010, 21:15

Hi again,

further tests show that 1430 is not working, 1400 is ok. I will try to make more testing.....

rjversluis
Site Admin
Posts: 42306
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 19.03.2010, 21:20

Hi,

Starting with 1428 the HSI88USB was added which caused this problem.
It should be fixed with revision 1471.

Tnx for reporting.

Oambegga Bockerl
Posts: 38
Joined: 21.10.2009, 19:27
Location: Fürstenstein bei Passau

Post by Oambegga Bockerl » 19.03.2010, 21:25

Hi Rob,

thanx for your help. Your work is great! :goodjob:

Post Reply

Return to “HSI88”