Module route in modular layout problem.

rjversluis
Site Admin
Posts: 39051
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 12.03.2010, 14:26

Hi maestro, ;-)

I will look into this matter, and I hope I can solve it by changing your route definitions.
Any objections when I declare A and A2 as terminal station?

Buddace
Posts: 951
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 12.03.2010, 14:51

rjversluis wrote:Hi maestro, ;-)
Maestro ?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!
I will look into this matter, and I hope I can solve it by changing your route definitions.
I think is enough a option module for invert route :D
a lot of patience :D
Any objections when I declare A and A2 as terminal station?
I look problem not with terminal station but with BorgoSulserio..is not terminal station

Image

Buddace
Posts: 951
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 12.03.2010, 14:55

Rob, if you test mi wireless hand controller I will prepare myself for a lof of your request ?
Image

rjversluis
Site Admin
Posts: 39051
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 12.03.2010, 17:41

Hi Nuccio,

I have the same problem with my Gauge 0 modules...
I must think about this...

http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=rob ... modules-en

BTW: Nice picture; Is that you? :-)

rjversluis
Site Admin
Posts: 39051
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 12.03.2010, 18:34

Hi,

the best solution to this is to add an option to swap the route running directions in the modplan.

Code: Select all

<module filename="plan2.xml" x="0" y="0" id="plan2" cx="13" cy="1" rotation="180" swaprrd="true" title="Module 1">
swaprrd = swap route running directions


Is this OK for you too?

Buddace
Posts: 951
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 12.03.2010, 19:10

rjversluis wrote:Hi,

the best solution to this is to add an option to swap the route running directions in the modplan.

Code: Select all

<module filename="plan2.xml" x="0" y="0" id="plan2" cx="13" cy="1" rotation="180" swaprrd="true" title="Module 1">
swaprrd = swap route running directions


Is this OK for you too?
Yeha! Thanks!

rjversluis
Site Admin
Posts: 39051
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 12.03.2010, 21:15


Buddace
Posts: 951
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 12.03.2010, 22:40

rjversluis wrote:Hi,

revision 1437:

http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=mod ... ule_dialog

Please test it.
Yes sir
Image

Buddace
Posts: 951
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 14.03.2010, 21:43

Hello rob,
I test feature. It work but option windows in rocview don't set parameter. ..I wrote with hand.

rjversluis
Site Admin
Posts: 39051
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 14.03.2010, 21:59

Hi Nuccio,

is fixed.

Post Reply

Return to “Modular Layout Support”