[Solved] Modular route alias does not work

rjversluis
Site Admin
Posts: 39206
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 14.06.2011, 20:42

Hi,

you should disable debug trace level; no need for that.

Should I run the test in the CV19 directory?

Buddace
Posts: 952
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 14.06.2011, 20:55

rjversluis wrote:Hi,

you should disable debug trace level; no need for that.

Should I run the test in the CV19 directory?
I run in "rondissone_2011_3" directory (workspace),"CV19" diretory contain only svg themes

Buddace
Posts: 952
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 14.06.2011, 21:05

Screenshot
Attachments
route2.jpg
after push button,s erver crash
route2.jpg (180.43 KiB) Viewed 1303 times
route1.jpg
before push button
route1.jpg (202.62 KiB) Viewed 1303 times

Buddace
Posts: 952
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 14.06.2011, 21:19

Trace
Attachments
rocrail.000.zip
(6.34 KiB) Downloaded 229 times

rjversluis
Site Admin
Posts: 39206
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 14.06.2011, 21:24

Hi,

you are using the generated route ID's in the module tracks!
Use the local ID's; Thats why rocrail maintains a list of aliases. ;)

No crash here with your module layout #3.

Buddace
Posts: 952
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 14.06.2011, 21:31

rjversluis wrote: No crash here with your module layout #3.
Unistall rocrail whit unistaller...clean register with ccleaner..reboot..reinstall...crash again

Buddace
Posts: 952
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 14.06.2011, 21:41

Buddace wrote:
rjversluis wrote: No crash here with your module layout #3.
Unistall rocrail whit unistaller...clean register with ccleaner..reboot..reinstall...crash again
Very large headache .... crash is present with all route between BSS module and BSS_EST module. Between this module there is MPL... If I remove connection whit this and join directly BSS and BSS_EST route work without crash.
In prev version work well
Last edited by Buddace on 14.06.2011, 21:46, edited 1 time in total.

Buddace
Posts: 952
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 14.06.2011, 21:46

rjversluis wrote: you are using the generated route ID's in the module tracks!
Use the local ID's; Thats why rocrail maintains a list of aliases. ;)
Whit local ID work indication only for route from module block to "border point".
Indication of route "border point" module block don't work.

Prev version with "generated route ID's in the module tracks" work in both direction...with my first topic message problem.

Image

rjversluis
Site Admin
Posts: 39206
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 15.06.2011, 06:30

OK,

running the Rocrail server in windows will crash here too.

I will correct this: Be patient.

rjversluis
Site Admin
Posts: 39206
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 15.06.2011, 06:49

Hi Nuccio,

the crash is fixed, just try the test version:
http://launchpad.net/rocrail/sunrise/2. ... nicode.exe

Buddace
Posts: 952
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 15.06.2011, 09:27

Rob, thanks for crash fixing...now work without crash :)
Another problem, I hope last for this question, route indication work only in one direction with "local ID". How solve ?
After this question will be solved I would like ask simple request : test route"color" track.

Buddace
Posts: 952
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 16.06.2011, 13:01

Buddace wrote:Rob, thanks for crash fixing...now work without crash :)
Another problem, I hope last for this question, route indication work only in one direction with "local ID". How solve ?
Try to explain better this. Colour track only for route from block to "border point".
Don't colour route from "border point" to block.

rjversluis
Site Admin
Posts: 39206
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 16.06.2011, 15:42

Hi,

can you attach your latest version of the layout?

Buddace
Posts: 952
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Post by Buddace » 16.06.2011, 19:14

rjversluis wrote:Hi,

can you attach your latest version of the layout?
Please evaluate only bss.xml (borgo sulserio) for route in this modular layout.
Route associate whit "borgo sulserio" button "ingresso" don't colour track.
Thanks
Nuccio
Attachments
rondissone_2011_3_last.zip
(186.04 KiB) Downloaded 237 times

rjversluis
Site Admin
Posts: 39206
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 17.06.2011, 06:07

Hi,

you are using the generated route IDs...
Only the module internal route IDs are send to the clients if a route alias is found.

Post Reply

Return to “Modular Layout Support”