Sensor monitor; wrong description for "Assign identifier"

Post Reply
RainerK
Moderator
Posts: 4040
Joined: 29.04.2009, 09:31
Location: Sprockhövel (zwischen BO u. W)
Contact:

Sensor monitor; wrong description for "Assign identifier"

Post by RainerK » 27.08.2015, 12:58

Hi Rob,

in Chapter Sensor monitor "Assign identifier" is described:
The loco selection dialog will show all including cars without address set.
In Rev. 9759 this seems to be wrong, because the setting of an address or identifier does not affect.
In all cases all loks and cars are listed.

IMHO the function in this form is better and so only correct the wiki description is enough.

Best Regards
RainerK

rjversluis
Site Admin
Posts: 42023
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Sensor monitor; wrong description for "Assign identifier

Post by rjversluis » 27.08.2015, 13:07

Hi Rainer,

all should be listed here.
I'm not sure why you think its wrong...

rjversluis
Site Admin
Posts: 42023
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Sensor monitor; wrong description for "Assign identifier

Post by rjversluis » 27.08.2015, 14:15

Hi Rainer,

I changed the text:
The loco selection dialog will show all locos and cars even if the address is set to zero. Just select a loco or car and click on the image to assign the identifier.

Post Reply

Return to “Wiki”