New Snapshot 2529

Postby robs on the job » 07.04.2008, 14:28

rjversluis wrote:There are people working on this issue!
Try to say something nice to them for spending their free time to get the Lenz support fixed.

I have no intention of being rude to the developers I just don't want them to give up on use Hornby Elite users there are a lot of people out there who have bought into the hornby brand BUT cant AND will not pay for Railroad &co software ,jmri is rather complicated to set up and this will put people off it I believe in Rocrail AND very much want it to succeed in the computer control software ,I just don want Rocrail to give up on us Honby users :?
robs on the job
 

Postby dadolphs » 07.04.2008, 14:40

Hmmmmm, I think it's time to use a normal font size again ... :wink:

Guys, its a hobby!

Regards,
Dirk
H0 - IB - LocoBuffer (MGV) - Ubuntu (Server) - Vista (Client) - iRoc - andRoc - Fredi

http://blog.moba-keller.de/
dadolphs
 

Postby robs on the job » 07.04.2008, 14:47

dadolphs wrote:Hmmmmm, I think it's time to use a normal font size again ... :wink:

Guys, its a hobby!

Regards,
Dirk

Normal font size resumed :lol:
robs on the job
 

Postby dadolphs » 07.04.2008, 14:56

Perfect! Thank's a lot!!! :beer:
H0 - IB - LocoBuffer (MGV) - Ubuntu (Server) - Vista (Client) - iRoc - andRoc - Fredi

http://blog.moba-keller.de/
dadolphs
 

Postby RAFHAAA96 » 07.04.2008, 22:18

Thats much quieter.
I asked the other forums if they had seen the same problem. Obviously someone has. I'm still waiting for a reply from Hornby about conformity.

I've just looked in my .ini file and the digint iid says 'Lenz' but I also saw it on the very early forums saying 'Lenz-1'. :oops: Which should it be?

No time tonight - had visitors round but tomorrow I will amend the ini and go back and make the checks again.

Also in the .ini what should 'fbmod' be set at 0 or 1?

I will get to the bottom of this problem.
Robbie
Regards Rob.
Halton Brat
OO gauge - Hornby Elite & eLink CS & Accessory Decoders - Win 8 - 64 bit.
RAFHAAA96
 

Postby rjversluis » 08.04.2008, 07:16

Hi Robbie,

I've just looked in my .ini file and the digint iid says 'Lenz' but I also saw it on the very early forums saying 'Lenz-1'.

No, no.;-) lenz is the right one, "lenz-1" was probably set as iid.

Also in the .ini what should 'fbmod' be set at 0 or 1?

fbmod is the number of 8 bit connected feedback/sensor modules.
Best Regards, Rob.
:!: PS: Do not forget to attach the usual files.
:!: PS: Nicht vergessen die übliche Dateien an zu hängen.
[ macOS - Linux] - [ N: CBUS - CANGCx ] - [ G: CBUS - CANGCx ]
rjversluis
Site Admin
 

Postby RAFHAAA96 » 08.04.2008, 08:10

OK Rob
I have no sensor modules yet so 'fbmod' does not apply to me.
Robbie
Regards Rob.
Halton Brat
OO gauge - Hornby Elite & eLink CS & Accessory Decoders - Win 8 - 64 bit.
RAFHAAA96
 

Previous

Return to Snapshots

cron