It works so get building the railroad model

Post Reply
Joern
Posts: 140
Joined: 22.02.2008, 09:10
Location: Bremen
Contact:

It works so get building the railroad model

Post by Joern » 10.08.2009, 19:00

Hi all
Rocrail works fine on my layout, so in time i work for my Model.
Some new pictures in my gallery from "Bob der Baumeister".
Don´t forget its Gauge Z :wink:
If everythink were so easy, as work with rocrail, i will finished earlier :lol:
But what happens then........ :wink:
Best regards
Jörn

rjversluis
Site Admin
Posts: 42011
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 10.08.2009, 20:10

Hi Joern,

Kewl!
I like to see designing buildings from scratch: You are the architect in charge. :-)

cwichmann
Posts: 888
Joined: 24.02.2008, 18:02
Location: Herne / Germany

Post by cwichmann » 10.08.2009, 21:49

Hi Joern,

Bob the builder was hardworking ;-)
Looks great!

Post Reply

Return to “Smalltalk”