[fixed] new track get a invalid position in "track index"

Moderator: dadolphs

Post Reply
RainerK
Moderator
Posts: 4080
Joined: 29.04.2009, 09:31
Location: Sprockhövel (zwischen BO u. W)
Contact:

[fixed] new track get a invalid position in "track index"

Post by RainerK » 16.10.2015, 17:01

Hi Rob,

in the new tab "track index" get a new track the invalid position "0,-1,-1"
So its impossible to d&d it with the mouse.

Best Regards
RainerK

rjversluis
Site Admin
Posts: 42326
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: new track get a invalid position in "track index"

Post by rjversluis » 16.10.2015, 17:35

Hi Rainer,

I corrected it to 0,0,0.

Post Reply

Return to “Basic topics”