[Solved] Wrong value for Vmax in Trace while calibrating

Moderator: dadolphs

Post Reply
agre30
Posts: 874
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland
Contact:

[Solved] Wrong value for Vmax in Trace while calibrating

Post by agre30 » 04.01.2016, 19:37

While calibrating the G1206 Husa the server reports:
Vmax: wanted kmh=100 although the setting on the calibrate tab is set to 140. The shown value is always 100.
Seems to me the calibration works with the 140 but shows 100

Greetings,
Albert.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by agre30 on 19.01.2016, 18:21, edited 1 time in total.

agre30
Posts: 874
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland
Contact:

Re: Wrong value for Vmax in Trace window while calibrating

Post by agre30 » 15.01.2016, 16:00

Am I the only one who noticed this? :P

rjversluis
Site Admin
Posts: 42308
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Wrong value for Vmax in Trace window while calibrating

Post by rjversluis » 15.01.2016, 16:23

Maybe the loco is not set as km/h on the interface tab.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42308
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Wrong value for Vmax in Trace window while calibrating

Post by rjversluis » 15.01.2016, 16:42

But you are right.
I corrected the trace: 10.535+

agre30
Posts: 874
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland
Contact:

Re: Wrong value for Vmax in Trace window while calibrating

Post by agre30 » 16.01.2016, 15:01

:rr_for_ever:

Thanks Rob, i will dowload and test tomorrow.

Post Reply

Return to “Basic topics”