Incorrect display "Action" dialog box

Moderator: dadolphs

Post Reply
Aleksey
Posts: 84
Joined: 07.01.2012, 18:35
Location: Russia

Incorrect display "Action" dialog box

Post by Aleksey » 15.10.2016, 18:50

Hello!
I discovered incorrect display of the dialog box Action(Table-Actions), right after its opening. see attachment
1.png
2.png
3.png
However, when trying to stretch the window with the mouse, the display of the dialog box to become a correct.
4.png
5.png
6.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42378
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Incorrect display "Action" dialog box

Post by rjversluis » 15.10.2016, 20:32

Hi Alex,

try 11.511+.

Aleksey
Posts: 84
Joined: 07.01.2012, 18:35
Location: Russia

Re: Incorrect display "Action" dialog box

Post by Aleksey » 16.10.2016, 08:06

Thank's, Rob!
All good.

smitt48
Moderator
Posts: 6112
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Incorrect display "Action" dialog box

Post by smitt48 » 16.10.2016, 10:42

Hi Alex,

Please close your forum entry.
http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=iss ... _as_solved

Thanks Tom

Post Reply

Return to “Basic topics”