[solved] Nested Action levels10 detected

Moderator: dadolphs

Post Reply
Buddace
Posts: 881
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

[solved] Nested Action levels10 detected

Post by Buddace » 16.06.2018, 10:33

I am sorry for not enough information but I am in a pubbliche esibition and writing with Mobile Phone I have an error in rocrail Action don't work right i changed only rocrail version

rjversluis
Site Admin
Posts: 41142
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Nested Action levels10 detected

Post by rjversluis » 16.06.2018, 10:45

Hi Nucio,

the nested action detection is many years part of Rocrail.
Just rethink your actions. The looping detection is needed to catch user endless loops.

Buddace
Posts: 881
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Re: Nested Action levels10 detected

Post by Buddace » 16.06.2018, 11:08

rjversluis wrote:Hi Nucio,

the nested action detection is many years part of Rocrail.
Just rethink your actions. The looping detection is needed to catch user endless loops.
I have this problem Start from today One month ago with rocrail old Of Monster High don't have this problem

Buddace
Posts: 881
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Re: Nested Action levels10 detected

Post by Buddace » 16.06.2018, 11:10

Sorry for Bad Ward am I using Mobile Phone with one months
ago rocrail No problem

rjversluis
Site Admin
Posts: 41142
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Nested Action levels10 detected

Post by rjversluis » 16.06.2018, 11:19

Nested actions is not a Rocrail but a user issue.
There has been no change in the last few years.

Buddace
Posts: 881
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Re: Nested Action levels10 detected

Post by Buddace » 16.06.2018, 12:20

rjversluis wrote:Nested actions is not a Rocrail but a user issue.
There has been no change in the last few years.
Rob, I'm at home and using Rocrail 1 April 2018 revision 13786, I don't have problem with same modular layout, route action.
In layout I updated rocrail after Railcom Address issue. Wait few minutes please and i will attach plan.

Buddace
Posts: 881
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Re: Nested Action levels10 detected

Post by Buddace » 16.06.2018, 13:06

I downloaded last NIght build and with same plan and at home with windows I DON'T have problem. The only difference is rocrail on layout run on raspberry...I will update rocrail in layout and save trace.

Buddace
Posts: 881
Joined: 04.09.2008, 15:54
Contact:

Re: Nested Action levels10 detected

Post by Buddace » 16.06.2018, 14:12

Rob update issue Just update rocrail in Raspberry problem is solved

Post Reply

Return to “Basic topics”