Block ID's appearing in blocks

Moderator: dadolphs

Post Reply
Suzdal
Posts: 41
Joined: 17.07.2017, 18:43
Location: Paris & Normandie, France

Block ID's appearing in blocks

Post by Suzdal » 28.03.2019, 22:47

In some of the examples I've seen posted, the the block ID appear in the block, along with the locomotive ID.

What do I have to check in order for this to happen? For the moment all I get is the locomotive ID appearing in the block.

Richard

smitt48
Moderator
Posts: 5846
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Block ID's appearing in blocks

Post by smitt48 » 28.03.2019, 23:02

Hi Richard,

Try View->Show ID's

Tom

Besra
Moderator
Posts: 3730
Joined: 10.08.2009, 17:54
Location: North Rhine-Westphalia, Germany

Re: Block ID's appearing in blocks

Post by Besra » 29.03.2019, 08:45

Hi Richard,

check this: https://wiki.rocrail.net/doku.php?id=ro ... d_in_block

Regards
Bernd

Post Reply

Return to “Basic topics”