[Opgelost] Seinen importeren SVG bestand

Post Reply
marcombv
Posts: 49
Joined: 31.05.2017, 10:10
Location: Almere
Contact:

[Opgelost] Seinen importeren SVG bestand

Post by marcombv » 25.10.2018, 11:39

Beste Rocrailers,

Is het mogelijk om seinen vanuit het ene SVG bestand te importeren in het andere SVG bestand.
Ik gebruik het SpDrS60 SVG bestand maar wil de (arm)seinen uit het DB SVG bestand gebruiken. :shock:

De eerste poging met knippen en plakken vanuit het ene naar het andere bestand heeft niet gewerkt. :?
Last edited by marcombv on 13.11.2018, 14:31, edited 1 time in total.

rjversluis
Site Admin
Posts: 37093
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Seinen importeren SVG bestand

Post by rjversluis » 25.10.2018, 11:50

Hi Marco,

dan moet je het DB Thema als eerste in de SVG lijst opnemen.

marcombv
Posts: 49
Joined: 31.05.2017, 10:10
Location: Almere
Contact:

Re: Seinen importeren SVG bestand

Post by marcombv » 25.10.2018, 12:06

Hallo Rob,

Als ik dat doe, zie ik ook het hele spoorplan in die stijl en dat wil ik juist niet.
Ik wil de railstukken van SpDrS60 gebruiken en de seinen van DB.

smitt48
Posts: 5034
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Seinen importeren SVG bestand

Post by smitt48 » 25.10.2018, 13:10

Hi Marco,

Kopieer de DB seinen in je eigen bestand en zet deze als eerste in.

Tom

Bernie
Posts: 1845
Joined: 30.11.2013, 11:55
Location: Wuppertal

Re: Seinen importeren SVG bestand

Post by Bernie » 25.10.2018, 23:27

Hallo,

ich habe mir dafür selbst Signale gemacht.
Signale.PNG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

marcombv
Posts: 49
Joined: 31.05.2017, 10:10
Location: Almere
Contact:

Re: Seinen importeren SVG bestand

Post by marcombv » 26.10.2018, 09:26

Hallo Bernd,

Sehr nett, aber kann ich nicht das Wartesignal sehen?
Die anderen Armsignale werden sauber angezeigt.

Hallo Bernd,

Heel mooi, maar ik niet het wacht signaal zien?
De andere armseinen worden wel netjes getoond.

Bernie
Posts: 1845
Joined: 30.11.2013, 11:55
Location: Wuppertal

Re: Seinen importeren SVG bestand

Post by Bernie » 26.10.2018, 15:04

Hi Marco,

das ist nicht bei den Signalen, sondern ein "Uitgang" bei "accessoire". SVG auf 9 ändern. Anders geht es glaube ich nicht. Die Befehle müssen manuell in der Fahrstraße eingetragen werden.
Uitgang.PNG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

marcombv
Posts: 49
Joined: 31.05.2017, 10:10
Location: Almere
Contact:

Re: Seinen importeren SVG bestand

Post by marcombv » 26.10.2018, 15:30

Vielen Dank

Das hat es gelöst! :P

Bernie
Posts: 1845
Joined: 30.11.2013, 11:55
Location: Wuppertal

Re: Seinen importeren SVG bestand

Post by Bernie » 27.10.2018, 08:01

Hallo,

mir ist gerade aufgefallen, dass das Gleissperrsignal in Stellung "Fahrverbot aufgehoben" falsch herum gezeichnet ist. Bitte die 3 Dateien noch austauschen.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Bernie on 28.10.2018, 20:50, edited 1 time in total.

Bernie
Posts: 1845
Joined: 30.11.2013, 11:55
Location: Wuppertal

Re: Seinen importeren SVG bestand

Post by Bernie » 27.10.2018, 11:06

Hallo,

hier jetzt noch mal der komplette, korrigierte Satz der Symbole.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post Reply

Return to “Algemeen (NL)”