Rocnet modules instellen Topic is solved

Post Reply
janvanderborden
Posts: 567
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: callertext

Post by janvanderborden » 20.04.2019, 16:32

Hi Rob

Bij mij loopt nu Rocnet/UDP en Rocnet/Mosquitto

In Rocview/programmeren/rocnet kan ik slechts de modules van 1 netwerk bewerken, is het mogelijk het menu aan te passen zodat je kunt kiezen van welk rocnet je de modules wilt wijzigen ?

rjversluis
Site Admin
Posts: 40442
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: callertext

Post by rjversluis » 20.04.2019, 16:34

Hi Jan,

geen idee wat je bedoelt.
Wat heeft dit met callertext te maken?

janvanderborden
Posts: 567
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: callertext

Post by janvanderborden » 20.04.2019, 16:56

Ok ter verduidelijking even wat plaatjes

ik kan nu alleen de modules ID10 en ID50 aangesloten op rocnet aanpassen/instellen maar niet de modules aangesloten op rocnet2

of is er een instelling/keuze mogelijk om ook de modules aangesloten op rocnet2 zichtbaar te maken
Knipsel5.JPG
Knipsel4.JPG

rjversluis
Site Admin
Posts: 40442
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: callertext

Post by rjversluis » 20.04.2019, 17:00

OK,

deze keuze mogelijkheid is er niet.
Ik zal daar eens naar kijken wat mogelijk is, maar wat dit met callertext te maken heeft... Maak een nieuw thema aan, en gebruikt meer woorden in het onderwerp.

janvanderborden
Posts: 567
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Rocnet modules instellen

Post by janvanderborden » 20.04.2019, 17:19

test bericht

janvanderborden
Posts: 567
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: callertext

Post by janvanderborden » 20.04.2019, 17:23

OK Rob

ik kan alleen deze berichten niet verplaatsen

rjversluis
Site Admin
Posts: 40442
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: callertext

Post by rjversluis » 20.04.2019, 17:34

Om een andere RN interface te configureren kun je dat hier aangeven
https://wiki.rocrail.net/doku.php?id=ro ... -en#rocnet

janvanderborden
Posts: 567
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: callertext

Post by janvanderborden » 20.04.2019, 20:12

Hi Rob,

daar krijg ik alleen de modules te zien die op het 1e rocnet aangesloten zijn, dus met de Interface ID rocnet en ik kan daar niet rocnet 2 kiezen.

rjversluis
Site Admin
Posts: 40442
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: callertext

Post by rjversluis » 21.04.2019, 07:46

Hi Jan,

van af 15309 kun je in het IID veld een RocNet controller uitkiezen.

janvanderborden
Posts: 567
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: Rocnet modules instellen

Post by janvanderborden » 21.04.2019, 08:41

Hi Rob

alvast bedankt , gaan het testen

ik laat het resultaat weten

janvanderborden
Posts: 567
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: Rocnet modules instellen

Post by janvanderborden » 22.04.2019, 21:55

Hi Rob

Prachtig ik kan nu tussen mijn beide netwerken switchen en instellingen doen/wijzigen

bedankt :beer:

Post Reply

Return to “Basis functionaliteit (NL)”