XMLScript syntax fout

XMLScript syntax fout

Postby casperdeboer » 04.03.2018, 06:33

Hoi

Ik heb dit scriptje geschreven i.v.m. een loc omloop.

Code: Select all
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<xmlscript>

<function id="ontk">
<trace text="test blk20 ontkoppelen loc"/>
<trace text="loc Stop/Swap"/>
<lc id="%lcid%" v="0"/>
<lc id="%lcid%" cmd="swap"/>
<lc id="%lcid%" V_hint="min"/>
<sleep time="1000"/>
<lc id="%lcid%" v="0"/>
<lc id="%lcid%" cmd="swap"/>
<lc id="%lcid%" v_hint="min"/>
<sleep time="2000"/>
<lc id="%lcid%"v="mid"/>
</function>


<if state="lc test = %bkid%">
<then>
<call id="ontk"/>
<exit cmt="test is ontkoppeld"/>
</then>
</if>


 
 </xmlscript>

Maar nu krijg ik telekens deze fout en er gebeurt niets.

Code: Select all
06:24:00 state [lc test = blk 20] is invalid


Kan iemand mij uit de brand helpen.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
casperdeboer
 

Re: xml fout

Postby rjversluis » 04.03.2018, 07:45

Hi Casper,

hier heb je veel voorbeelden:
http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=xml ... g:xmldb-de

Spaties in ID's werken met XMLScript niet.
http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=xml ... mmendation
Best Regards, Rob.
:!: PS: Do not forget to attach the usual files.
:!: PS: Nicht vergessen die übliche Dateien an zu hängen.
[ macOS - Linux] - [ N: CBus - CAN-GCA ] - [ 0: RocNetNode - GCA-Pi ]
rjversluis
Site Admin
 

Re: xml fout

Postby casperdeboer » 04.03.2018, 08:05

Hoi Rob

Dan bedoel je de spatie tussen lc id?

Casper
casperdeboer
 

Re: xml fout

Postby rjversluis » 04.03.2018, 08:06

Hi Casper,

nee in de blok ID: "blk 20" daar heb jee een spatie wat in XMLScript niet wordt ondersteund.
Spaties in ID's zijn niet juist.
Best Regards, Rob.
:!: PS: Do not forget to attach the usual files.
:!: PS: Nicht vergessen die übliche Dateien an zu hängen.
[ macOS - Linux] - [ N: CBus - CAN-GCA ] - [ 0: RocNetNode - GCA-Pi ]
rjversluis
Site Admin
 

Re: xml fout

Postby casperdeboer » 04.03.2018, 08:07

Ah ok thnx
casperdeboer
 

Re: XMLScript syntax fout

Postby casperdeboer » 04.03.2018, 13:05

Heb nu alle spaties eruit gehaald scrip start ook maar doet het nog niet helemaal zo als het hoort. Maar daar komen we ook wel weer uit.

thnx voor zover weer.
casperdeboer
 


Return to Automatisch rijden (NL)