Ghost treinen vanaf 1 kant blokken

Post Reply
bramkever
Posts: 13
Joined: 18.06.2015, 15:00

Ghost treinen vanaf 1 kant blokken

Post by bramkever » 22.10.2018, 19:22

Dag mensen,

Ben een beetje radeloos geworden. Ik heb een nieuw baantje gemaakt en ingevoerd in rocrail.
De analysor geeft geen fouten aan maar ik blijf last houden van ghost meldingen. Maar alleen als de trein vanaf 1 blok aan komt rijden. Via de andere kant gaat het wel goed.
Het komt bij meerdere blokken voor.

Wie kan mijn baan ontwerp even na kijken wat ik fout doe? Volgens mij heb ik alles goed staan maar misschien kijk ik ergens over heen..

Met vriendelijke groeten,

Bram
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

smitt48
Posts: 5034
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Ghost treinen vanaf 1 kant blokken

Post by smitt48 » 22.10.2018, 20:16

Hi Bram,

Virtueel niets gevonden.

Jij zegt 1 blok, bedoel je blok 1?
Repareer even je sensor voor 11.2 die heeft geen interface ID s88xpressnetli. Omdat je maar een centrale gebruikt hoef je geen interface id aantegeven by loks, wisse;s, seinen en melders.

Wanneer je je ghost krijgt creëer een issue.zip met https://wiki.rocrail.net/doku.php?id=issue-nl. Activeer tenminste trace: info, auto en monitor

Geluk,Tom

bramkever
Posts: 13
Joined: 18.06.2015, 15:00

Re: Ghost treinen vanaf 1 kant blokken

Post by bramkever » 22.10.2018, 21:20

Het probleem was bij meerdere blokken, maar ik heb inderdaad ergens overheen gekeken.
Bij sensor 11.2 stond inderdaad geen interface ID en ook geen adres! Dus hiermee zijn er geesten meer op de blokken waar ik dit probleem had.

Bedankt voor het meekijken. Beetje stom maar door al dat instellen zie je weleens wat over het hoofd :roll:

smitt48
Posts: 5034
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Ghost treinen vanaf 1 kant blokken

Post by smitt48 » 22.10.2018, 23:55

HI Bram,

Ik denk niet dat een sensor zonder adres een ghost geeft in meerdere blokken.
Als het inderdaad niet lukt eenvoudig een issue.zip in het forum zetten.

Tom

Post Reply

Return to “Automatisch rijden (NL)”