Dubbele melding in opstelblok Topic is solved

Post Reply
Romavami
Posts: 186
Joined: 17.12.2012, 21:57

Dubbele melding in opstelblok

Post by Romavami » 11.04.2019, 20:20

Geacht Forum,

In opstelblok OB_9 die bestaat uit twee secties, wordt 1 trein twee keer aangegeven.
De trein komt binnen in sectie 1^en rijdt vervolgens door naar de tweede sectie.
Daar aangekomen stiopt hij keurig maar in het blok wordt aangegeven dat beide secties bezet zijn.
Ik moet dan handmatig sectie 1 weer vrijgeven.

Het zit hem niet in de lengte van de trein vs de lengte van het blok.
In de issue staat nu lok 215 in sectie 2 terwijl hij ook in sectie 1 nog aangegeven wordt.

Ik gebruik in totaal 4 opstelblokken en die hebben allemaal de zelfde eigenschappen maar alleen opstelblok 9 doet vreemd.

Heeft iemand een idee wat er loos kan zijn ?

Groet, Rob
issue.zip
(131.19 KiB) Downloaded 3 times
Last edited by Romavami on 14.04.2019, 12:47, edited 1 time in total.

smitt48
Moderator
Posts: 5844
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Dubbele melding in opstelblok

Post by smitt48 » 11.04.2019, 21:22

Hi Rob,

De trein = 120, blok = 123, zou moeten passen! Maar Minimum block trein lengte = 20. Trein + 20 = 140, zo de trein past niet en beide blokken zijn bezet.
Zie Rocrail eigenschappen - Auto (onderaan in het blok sectie)

Tom

Romavami
Posts: 186
Joined: 17.12.2012, 21:57

Re: Dubbele melding in opstelblok

Post by Romavami » 14.04.2019, 11:50

Thanx Tom,

Ik ga het onderzoeken maar je zult zoals zo vaak wel gelijk hebben. :D

Groeten Rob

Romavami
Posts: 186
Joined: 17.12.2012, 21:57

Re: Dubbele melding in opstelblok

Post by Romavami » 14.04.2019, 12:47

Thanx Tom.

Ik heb de lengtes precies aangepast en nu krijg ik geen dubbele bezetting meer.

Groeten, Rob

Post Reply

Return to “Automatisch rijden (NL)”