Hoe kan ik een ongewenst blok bij melder eigenschappen delet

Post Reply
RocJan
Posts: 15
Joined: 12.11.2011, 13:53
Location: Groningen NL

Hoe kan ik een ongewenst blok bij melder eigenschappen delet

Post by RocJan » 25.10.2017, 18:44

Ik heb gohst meldingen. En ik heb uitgezocht dat
bij mijn melder M36 eigenschappen, bij de tab !Gebruik twee blokken vermeldt staan.
Blok 07 wat de bedoeling is. M36 hoort bij B07.
Maar ook Blok 12 wat niet moet.
Ik heb gezocht naar relaties naar blok 12, maar die kan ik nergens vinden, wat ook niet zou moeten.
Hoe kan ik blok 12 uit die eigenschap krijgen?

rjversluis
Site Admin
Posts: 38747
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Hoe kan ik een ongewenst blok bij melder eigenschappen d

Post by rjversluis » 25.10.2017, 18:48

Hi Jan,

even je plan.xml hier aanhangen.

De melders in blokken zijn hier te vinden en te bewerken.

RocJan
Posts: 15
Joined: 12.11.2011, 13:53
Location: Groningen NL

Re: Hoe kan ik een ongewenst blok bij melder eigenschappen d

Post by RocJan » 26.10.2017, 17:11

Bedankt Rob voor je reactie.
Ik heb nogmaals de blok eigenschappen doorzocht, maar geen relatie kunnen vinden.
B12 staat voor de duidelijkheid bij de melder eigenschappen van M36 onder de tab !GEBRUIK.
Deze keer ontvang je ook mijn plan.xml, mischien kun je dan toch iets te ontdekken.

Alvast bedankt,
Attachments
plan.xml
(197.93 KiB) Downloaded 3 times

rjversluis
Site Admin
Posts: 38747
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Hoe kan ik een ongewenst blok bij melder eigenschappen d

Post by rjversluis » 26.10.2017, 17:16

Hi Jan,

toe aan een leesbril? ;)
b12-m36.png

RocJan
Posts: 15
Joined: 12.11.2011, 13:53
Location: Groningen NL

Re: Hoe kan ik een ongewenst blok bij melder eigenschappen d

Post by RocJan » 26.10.2017, 19:41

Rob, dat was em.
Ik heb er steeds overheen gekeken.
Bedankt voor je hulp.

Post Reply

Return to “Automatisch rijden (NL)”