Wachttijd begint weer opnieuw als er geen route vrij is

Post Reply
jeroentjed
Posts: 92
Joined: 07.12.2014, 00:35

Wachttijd begint weer opnieuw als er geen route vrij is

Post by jeroentjed » 03.02.2018, 16:09

Hallo allen,

Ik heb in mijn stationsblokken een willekeurige wachttijd staan en dat werkt prima. Wat zich nu vaak voor doet als de wachttijd verstreken is en er is op dat moment geen route voor deze trein vrij, dat hij dan weer opnieuw een willekeurige wachttijd instelt. Ik zou het liefst zien dat in zo'n geval de trein zo snel mogelijk vertrekt zodra er een route voor hem vrij komt. Is er een optie die ik over het hoofd zie of als dit niet het geval is, zou dit in een toekomstige versie kunnen zitten?

smitt48
Moderator
Posts: 5984
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Wachttijd begint weer opnieuw als er geen route vrij is

Post by smitt48 » 03.02.2018, 17:10

Hi Jeroen,

Ben ik met je eens!

Tom

rvooyen
Posts: 973
Joined: 08.12.2012, 11:31
Location: Netherlands (Hilversum)

Re: Wachttijd begint weer opnieuw als er geen route vrij is

Post by rvooyen » 03.02.2018, 23:25

Ja ik ook.

Misschien een Feature Request van maken.

Robert

jeroentjed
Posts: 92
Joined: 07.12.2014, 00:35

Re: Wachttijd begint weer opnieuw als er geen route vrij is

Post by jeroentjed » 04.02.2018, 03:22

Ik wil best een verzoekje indienen :-). Is er een bepaalde afspraak over hoe deze in te dienen? Of kan ik gewoon een nieuw draadje aanmaken met als titel "Feature Request: Wachttijden niet opnieuw starten" of zo iets?

rjversluis
Site Admin
Posts: 41663
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Wachttijd begint weer opnieuw als er geen route vrij is

Post by rjversluis » 04.02.2018, 08:07

Hi Jeroen,

deze wachttijd kan worden beïnvloed door de lok prioriteit.
http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=loc ... n#priority

jeroentjed
Posts: 92
Joined: 07.12.2014, 00:35

Re: Wachttijd begint weer opnieuw als er geen route vrij is

Post by jeroentjed » 04.02.2018, 12:16

Hoi Rob,

Ik ga daar mee aan de slag en laat nog even weten of dat het gewenste resultaat geeft.

rjversluis
Site Admin
Posts: 41663
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Wachttijd begint weer opnieuw als er geen route vrij is

Post by rjversluis » 04.02.2018, 12:50

Hi Jeroen,

meer mogelijkheden zijn er niet.

jeroentjed
Posts: 92
Joined: 07.12.2014, 00:35

Re: Wachttijd begint weer opnieuw als er geen route vrij is

Post by jeroentjed » 17.02.2018, 00:59

Na heel wat testen lijkt dit inderdaad de oplossing te zijn voor mijn probleem.
Bedankt voor de tip!

Post Reply

Return to “Automatisch rijden (NL)”