[opgelost]Wissel niet gezet in auto mode

Post Reply
Freek
Posts: 21
Joined: 06.02.2018, 22:10

[opgelost]Wissel niet gezet in auto mode

Post by Freek » 25.04.2018, 22:29

Hallo,

ik heb weer even tijd gehad om te rijden, maar nu val ik steeds op het probleem dat er wissels niet gezet worden.
De enige waar ik zeker van ben is SW1 die keer op keer niet gezet wordt in automatische mode.
Ziet er iemand waar ik de fout gemaakt heb?
In dit geval was de route van TEMP+ naar Keerlus+ maar de wissel SW1 bleef rechtdoor staan waardoor ik dus een spooktrein kreeg in wachtblok.
De wissel wordt systematisch niet gezet in automatische mode, maar werkt perfect als ik die zet vanuit de software of met de functie init field.
De wissel wordt op het scherm ook niet verzet in automatische mode.
Attachments
issue.zip
(20.82 KiB) Downloaded 3 times
Last edited by Freek on 27.04.2018, 21:06, edited 2 times in total.

smitt48
Moderator
Posts: 5984
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Wissel niet gezet in auto mode

Post by smitt48 » 25.04.2018, 22:49

Hi Freek,

Het is eenvoudig.

Gewoon in Tabellen->Rijwegen Temp->Keerlus in Opdrachten een komando voor wissel sw1 zetten. Nu is het leeg.
Opdrachten voor andere Rijwegen zitten er ook niet allemaal in.
Tom

Freek
Posts: 21
Joined: 06.02.2018, 22:10

Re: Wissel niet gezet in auto mode

Post by Freek » 26.04.2018, 20:33

Hallo Tom,

bedankt voor de reactie, dit was inderdaad het probleem. Daar heb ik dus over gekeken.
Enig idee hoe het kan komen dat zulke info verloren gaat?
Er waren er verschillende weg en ik zie niet onmiddellijk een verband tussen de verdwenen commando's.

smitt48
Moderator
Posts: 5984
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Wissel niet gezet in auto mode

Post by smitt48 » 26.04.2018, 23:08

Hi Freek,

Nee weet ik niet! Ik vond het raar.

Tom

rjversluis
Site Admin
Posts: 41658
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Wissel niet gezet in auto mode

Post by rjversluis » 27.04.2018, 06:03

Freek wrote: Enig idee hoe het kan komen dat zulke info verloren gaat?
dit was mogelijk met een oudere revisie en de Rijstraten test dialoog; Zorg dat Rocrail actueel ist.

Post Reply

Return to “Automatisch rijden (NL)”