[opgelost] Krijg geen trein aan het rijden met een CS1

Post Reply
rjversluis
Site Admin
Posts: 39051
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Krijg geen trein aan het rijden met een CS1 en Rocrail

Post by rjversluis » 13.07.2014, 11:02

Hi,

je moet bij problemen de rocrail.*.trc files, de rocrail.ini en de plan.xml meesturen.
Het beste deze bestanden als ZIP archief.
Forumsregeln
1) Raadpleeg eerst het Wiki: http://wiki.rocrail.net
2) Geef aan welke Centrale(s) je gebruikt.
3) Zorg dat het gekozen onderwerp van nieuwe berichten bij de inhoud past.
4) Als je om hulp voor de functies van Rocrail vraagt moet je de rocrail.ini, plan.xml en trace bestanden mee sturen. Zonder deze informatie is hulp niet mogelijk.

rjversluis
Site Admin
Posts: 39051
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Krijg geen trein aan het rijden met een CS1 en Rocrail

Post by rjversluis » 13.07.2014, 11:57

Hi Timo,

kun je het bestand "TestBaanTimo.xml" ook nog even sturen?

rjversluis
Site Admin
Posts: 39051
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Krijg geen trein aan het rijden met een CS1 en Rocrail

Post by rjversluis » 14.07.2014, 08:01

Misschien heb je hier iets aan:
http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=ecos-en

agre30
Posts: 775
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland (Noordwest Overijssel)
Contact:

Re: Krijg geen trein aan het rijden met een CS1 en Rocrail

Post by agre30 » 14.07.2014, 18:02

Hoi Timo,
Je adressering van je wissels klopt niet. Als het wisseladres 201 is, dan moet je dit invullen bij 'poort' en niet bij 'adres'.
Meer uitleg hierover staat in de wiki: http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=addressing-en

Succes.

rjversluis
Site Admin
Posts: 39051
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Krijg geen trein aan het rijden met een CS1 en Rocrail

Post by rjversluis » 15.07.2014, 12:57

Nog een andere vraag. Bij mij is de baan sinds 2 dagen niet meer zichtbaar in Rocrail, zie screenshot wat ik bedoel.
Dan heb je de paden naar de SVG Themes fout gezet:
http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=symbols-en

Post Reply

Return to “Centrales (NL)”