Schedule cannot work Topic is solved

Post Reply
atitken
Posts: 11
Joined: 04.08.2019, 12:24

Schedule cannot work

Post by atitken » 06.08.2019, 13:44

Dear All experts,

Please help me to solve the problem, thanks

Regards,
Ken
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

jpultar
Posts: 994
Joined: 23.04.2017, 14:33

Re: Schedule cannot work

Post by jpultar » 06.08.2019, 14:07

Hi Ken,

first finding => your loco is an electric loco.
All your blocks do not have a tick at the box "electric".

Block properties => Electrified.

So no permission to use block.

atitken
Posts: 11
Joined: 04.08.2019, 12:24

Re: Schedule cannot work [Solved]

Post by atitken » 06.08.2019, 14:40

jpultar wrote:
06.08.2019, 14:07
Hi Ken,

first finding => your loco is an electric loco.
All your blocks do not have a tick at the box "electric".

Block properties => Electrified.

So no permission to use block.
Hi Mr Juergen

It works fine after i checked the block's 'Electrified' , i deeply appericated your teaching !!

Regards,
Ken

jpultar
Posts: 994
Joined: 23.04.2017, 14:33

Re: Schedule cannot work

Post by jpultar » 06.08.2019, 14:41

Hi Ken,

after setting all block properties => "Electrified"
it works in virtual environment.

There is a wrong configuration in Block "Back_Font"

Unbenannt.PNG

You should confirm with "yes" / Remove from list.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

jpultar
Posts: 994
Joined: 23.04.2017, 14:33

Re: Schedule cannot work

Post by jpultar » 06.08.2019, 14:45

Hi Ken,

you now have to close the thread by opening the thread and click the "hook" button - top right.

atitken
Posts: 11
Joined: 04.08.2019, 12:24

Re: Schedule cannot work

Post by atitken » 06.08.2019, 15:08

jpultar wrote:
06.08.2019, 14:41
Hi Ken,

after setting all block properties => "Electrified"
it works in virtual environment.

There is a wrong configuration in Block "Back_Font"


Unbenannt.PNG


You should confirm with "yes" / Remove from list.
Hi Mr Juergen

Thanks for your remind and i als have another question that the loco seems cannot be back to block [Font_01] at my schedule

Regards,
Ken

jpultar
Posts: 994
Joined: 23.04.2017, 14:33

Re: Schedule cannot work

Post by jpultar » 06.08.2019, 15:18

Hi Ken,

in block "Back_Font" the wait option is set to stop.

Block.PNG
Please look here:

https://wiki.rocrail.net/doku.php?id=bl ... ls-en#wait

this might cause the problem.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

atitken
Posts: 11
Joined: 04.08.2019, 12:24

Re: Schedule cannot work

Post by atitken » 06.08.2019, 15:29

jpultar wrote:
06.08.2019, 15:18
Hi Ken,

in block "Back_Font" the wait option is set to stop.


Block.PNG

Please look here:

https://wiki.rocrail.net/doku.php?id=bl ... ls-en#wait

this might cause the problem.
Hi Mr Juergen

Thanks a lot !! You really a nice person

Regards,
Ken

jpultar
Posts: 994
Joined: 23.04.2017, 14:33

Re: Schedule cannot work

Post by jpultar » 06.08.2019, 15:35

Hi Ken,
You really a nice person
thanks but this is how this forum works. I started using Rocrail 2 years ago.
I had no clue how all this stuff works.

But with the help of all the supporters here I learn day by day.
So you will do!

Have fun with Rocrail :rr_cap:

Post Reply

Return to “Automatic mode”