Wrong direction going from one block to another

maha04
Posts: 245
Joined: 27.10.2008, 21:55
Location: Germany Bavaria

Testing

Post by maha04 » 12.01.2011, 11:56

Hello,

so I tried to test the plan in virtual mode. I have also problems here. If I let the train go from b5 to b3 and stimulate the feedback sensors the train never stop in b3 although bl3_ein is on. If the train goes from b5 to b1 I get a ghost train at b2, also strange for me. I suppose the sensor assignment to the blocks should be right.
Attached are the complete rocrail files including the trace files.
Attachments
rocrail.PNG
rocrail.PNG (27.41 KiB) Viewed 689 times
Rocrail.zip
(17.56 KiB) Downloaded 77 times

erwin24
Posts: 122
Joined: 02.01.2010, 14:35
Location: Augsburg

Post by erwin24 » 12.01.2011, 12:21

check all feedbacks (I've added them only in b6 and b4), all blocksides etc.
It's your turn now ...
BR,
erwin

maha04
Posts: 245
Joined: 27.10.2008, 21:55
Location: Germany Bavaria

Post by maha04 » 12.01.2011, 21:15

Hi,

now it works in simulation and real life, thank you very much.

Post Reply

Return to “Automatic mode”