Page 1 of 1

Re: IB-Basic and Rocrail Throttle

Posted: 23.02.2014, 10:18
by Richard-TX
Can you reload an older version and pinpoint which version works correctly and which one does not?

Re: IB-Basic and Rocrail Throttle

Posted: 23.02.2014, 10:56
by rjversluis
The same Q has been asked in the German part of the forum.
I asked for a server trace but the user does not respond.

http://forum.rocrail.net/viewtopic.php? ... 358#p64358

No other IB user reported this issue.

Re: IB-Basic and Rocrail Throttle

Posted: 23.02.2014, 11:54
by mith
Hello ,

with RR V6845 and IB 1 via ULNI it is working fine for me. I don´t have an IB Basic to test ths issue.

Regards

Michael

Re: IB-Basic and Rocrail Throttle

Posted: 03.03.2014, 21:07
by Richard-TX
If you want an old windows versions I have a few laying around. While I don't have every release, I update about once or twice a month.

04/13/13 to present

I have a few from 2012 as well.

Let me know and I will provide a URL to download from.

Richard