[Feature added] No "Set-in-Block" function in Rocweb?

All about the Rocrail WEB solution.
rvooyen
Posts: 969
Joined: 08.12.2012, 11:31
Location: Netherlands (Hilversum)

Re: [Feature added] No "Set-in-Block" function in Rocweb?

Post by rvooyen » 01.08.2017, 08:36

The one currently in playstore. 54.0.1
R

rjversluis
Site Admin
Posts: 39310
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: [Feature added] No "Set-in-Block" function in Rocweb?

Post by rjversluis » 01.08.2017, 09:37

I wrote a recommendation for Android devices in the Wiki.

Post Reply

Return to “Rocweb”