schaduwstation

Post Reply
cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

schaduwstation

Post by cadeboer » 05.11.2015, 06:18

Hoi

IK heb nog een vraagje ik weet dat je een schaduw station kunt besturen met een blok/een oc32/en een aantal relais. Is dit ook mogelijk binnen Rocrail. En hoe zou je dit kunnen aanpakken. Heeft iemand ervaring hiermee.

Grtn Casper

rjversluis
Site Admin
Posts: 42383
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: schaduwstation

Post by rjversluis » 05.11.2015, 07:04

Hi Casper,

in Rocrail kun je daarvoor een staging block gebruiken:
http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=stage-en

Maar track driver systemen, zoals dinamo, worden niet ondersteund.
Daarvoor moet je zelf wat verzinnen of een normale DCC centrale gebruiken.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: schaduwstation

Post by cadeboer » 05.11.2015, 08:55

OK is het eventueel mogelijk om de ondersteuning erin te krijgen? en anders ga ik eens aan de pruts.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42383
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: schaduwstation

Post by rjversluis » 05.11.2015, 09:27

Hi Casper,
cadeboer wrote:OK is het eventueel mogelijk om de ondersteuning erin te krijgen?
dat zou zeer veel tijd kosten.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: schaduwstation

Post by cadeboer » 05.11.2015, 10:43

ok dan weet ik wat ik kan gaan doen.

Post Reply

Return to “Dinamo/MCC (NL)”