Draaitafel Track Driver support Topic is solved

Post Reply
cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by cadeboer » 18.11.2015, 17:08

Dank je wel super gelijk volgende week testen.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by cadeboer » 19.11.2015, 10:36

Hoi

Waneer denk je de build klaar te hebben? kan mischien wat eerder testen. Ik hoop dat het allemaal lukt en dat het nu goed werkt.

Thnx voor alle hulp.
Casper de Boer

rjversluis
Site Admin
Posts: 42306
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by rjversluis » 19.11.2015, 11:01

Hi Casper,

je kunt de nightly build van vanochtend nemen.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by cadeboer » 19.11.2015, 13:33

ok ik zie die alleen van gisteren.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42306
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by rjversluis » 19.11.2015, 14:04

Oh...
ik heb de nightly build opnieuw gestart; duurt ongeveer een uur.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by cadeboer » 19.11.2015, 14:42

prima thmx.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by cadeboer » 21.11.2015, 06:53

Hoi

LOc stopt nu mooi op de draaischijf heb een ander bakje meegekregen met een z schijf du loopt tegen nog wat dingetjes aan maar dat lost zich wel op hoop ik.

Casper

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by cadeboer » 21.11.2015, 07:01

Hoi

IK loop tegen het volgende aan,

Als ik trackmanager aanzet maakt hij de routes aan en de loc start rijd hij in de goede richting naar de draaischijf eenmaal aangekomen remt hij mooi af op de tt maar daarna krijg ik de melding van de server dat hij geen routes kan locken.

Dus heb ik handmatig routes gemaakt rijden gaat goed brug ook maar keren blijft een probleem. Loc gaat van blk 2 naar tt en daarna weer naar blk 2 maar loc keert niet en gaat de verkeerde kant op van de draaischijf af.

Hierbij ook de trace van automatisch rijden en xmlk van de baan.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by cadeboer » 22.11.2015, 06:13

IK krijg deze melding nadat mijn loc op de draaischijf gereden is

19:55:22 Could not lock route autogen-[tt dtz+]-[blk 3-] , for 88062 ...
deze melding geld ook voor mijn andere blokken.

Dit is een z bakje met draaischijf dtc van dinasys.

bijgevoegd de xml staan in vorige post.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by cadeboer » 22.11.2015, 09:12

Hoi

Net weer even getest,

Volgende opgevallen als je rocrail opstart rijd de loc van tt naar blk en van blk naar tt, nu krijg ik de melding could not lock routr hij geeft dit bij alle blokken. Als ik nu rr afsluit en daarna opnieuw opstart gaat het loc weer van tt naar blk en terug en krijg ik weer dezelfde melding could not loc route.

Grtn
Casper

rjversluis
Site Admin
Posts: 42306
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by rjversluis » 22.11.2015, 09:48

Het schijnt zo dat de sensor hoog blijft van de brug:

Code: Select all

20151121.065520.985 r9999a 88062    OTT      2626 TT [tt dtz] is electrically occupied by sensor [dtc ]

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by cadeboer » 22.11.2015, 10:00

Dat klopt ook loc staat op de brug.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by cadeboer » 22.11.2015, 10:38

hierbij de nieuwste trace probleem met routes locken blijft het zelfde.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by cadeboer » 22.11.2015, 10:42

even een tesje gedaan als ik loc even optil en weer terug plaats op de brug dan wordt er wel een route gestart doe ik iets fout in de routes of heeft dit te maken dat de route pre2in op de brug niet vrijgegeven wordt.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42306
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Draaitafel Track Driver support

Post by rjversluis » 22.11.2015, 10:44

Hi Casper,

ik kan het met jou XML virtueel nadoen.
Ik zal eens onderzoeken war dat is.

Post Reply

Return to “Dinamo/MCC (NL)”