instellingen rocrail i.c.m. dinamo p&p

Post Reply
wouter
Posts: 4
Joined: 16.11.2015, 18:15
Location: De Weere

instellingen rocrail i.c.m. dinamo p&p

Post by wouter » 24.01.2016, 10:51

Beste Forum leden,

ik heb zojuist een dinamo p&p set aangeschaft nou wil ik deze gaan gebruiken samen met rocrail maar ik krijg deze combinatie niet aan de gang in rocrail wat doe ik verkeerd
ik heb een testbaantje gemaakt een rechte baan van een meter lang die uit 3 secties bestaan

wat moet ik dus doen om hierop een trein heen en weer te laten rijden
welke verbinding moet ik maken welke codes moet ik invullen en waar

met vriendelijke groet wouter

agre30
Posts: 874
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland
Contact:

Re: instellingen rocrail i.c.m. dinamo p&p

Post by agre30 » 24.01.2016, 12:36

Hey Wouter,
Als je antwoord wilt hebben op je vraag kun je het best een Incident aanmaken in Rocrail (Menu Help), de bestanden in een zip bestand plaatsen en hier uploaden.

Albert.

wouter
Posts: 4
Joined: 16.11.2015, 18:15
Location: De Weere

Re: instellingen rocrail i.c.m. dinamo p&p

Post by wouter » 24.01.2016, 14:39

bij deze het zip bestand
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

agre30
Posts: 874
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland
Contact:

Re: instellingen rocrail i.c.m. dinamo p&p

Post by agre30 » 24.01.2016, 15:32

Hey Wouter,
Met bijgaand bestand kan ik niets. Je hebt geen centrale geïnstalleerd, geen baanplan getekend.
Welke stappen heb je doorlopen en waar ben je gestrand?

Hier: http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=dut ... 4ea084052d kun je een stap voor stap handleiding downloaden. Volgens mij is hij wel wat verouderd.


Albert.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: instellingen rocrail i.c.m. dinamo p&p

Post by cadeboer » 29.01.2016, 09:27

Hoi

Ben goed bekend met het Dinamo syteem wat wil je weten en anders stuur ff prive bericht.

Casper

Post Reply

Return to “Dinamo/MCC (NL)”