Oc32

Post Reply
Herman452015
Posts: 5
Joined: 01.04.2015, 11:04
Location: Harderwijk

Oc32

Post by Herman452015 » 21.03.2016, 17:39

Goedendag, heb enige tijd geleden een oc32 aangeschaft voor de seinen te bedienen om mijn n baan.
Maar wat ik ook doe krijg het niet aan de praat in roc rail,wel als ik een bestaand wissel adres gebruik maar zodra ik bove die adressen kom weigert die alle medewerking.
Mischien weet iemand hier hoe de adressen in te voeren in Rocrail ?
Ik rij met de Z21 als centrale,alvast bedankt,Herman

janvanderborden
Posts: 602
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: Oc32

Post by janvanderborden » 21.03.2016, 21:17

HI Herman

heb je al van de zoekfunctie gebruik gemaakt ? er is al redelijk wat gevraagd over de OC32 en
Picommit weet hoe het werkt, de heer Cadeboer

gr

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Oc32

Post by cadeboer » 24.03.2016, 10:48

Gaan snel afspraak maken.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Oc32

Post by cadeboer » 29.03.2016, 07:27

He tot woensdag avond.

Post Reply

Return to “Dinamo/MCC (NL)”