Dinamo Support

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: Dinamo Support

Post by cadeboer » 04.04.2016, 21:20

Krijg als het goed is morgen een plug and play systeem mee dan kan ik wat test werk doen ehb nog rails en wissels genoeg.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42383
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Dinamo Support

Post by rjversluis » 05.04.2016, 09:34

Hi Erwin,
ETH023 wrote:Hoop dat het lukt om Dinamo goed te laten werken met Rocrail maar dat zal wel goed komen.
dat gaat alleen lukken als je een probleem meldt en hoe het na te bootsen is.

ETH023
Posts: 104
Joined: 13.10.2015, 17:12

Re: Dinamo Support

Post by ETH023 » 05.04.2016, 11:43

Hi Rob,

Het probleem wat ik ondervind heb ik gemeld in een ander draadje "Kortsluiting van BLK naar BLK" Ook de trace file, Daar heeft Casper ook aangegeven dat hij het probleem op de clubbaan heeft.

Wat zou ik nog meer kunnen doen? of aangeven.

Met vriendelijke groeten,
Erwin

rjversluis
Site Admin
Posts: 42383
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Dinamo Support

Post by rjversluis » 05.04.2016, 11:48

ETH023 wrote: Wat zou ik nog meer kunnen doen? of aangeven.
misschien dat draadje weer oppakken en proberen om het probleem terug te brengen met minder dan 5 blokken zodat ik het kan nabootsen.

ETH023
Posts: 104
Joined: 13.10.2015, 17:12

Re: Dinamo Support

Post by ETH023 » 05.04.2016, 12:24

Ok! :thumb_up: ga ik morgen doen.

Je hoort van mij, via het andere draadje.

Met vriendelijke groeten,
Erwin

Post Reply

Return to “Dinamo/MCC (NL)”