[Opgelost] DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post Reply
cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by cadeboer » 05.11.2015, 14:41

Ga nu een aantal dingen mis nu heb ik wel de routes terug uit de backup maar ben ik de dtc en de plug en play worden in eens niet meer gevonden.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by cadeboer » 05.11.2015, 14:53

hierbij de trace file het rare is dat ik hem in rocrail server eigenschappen beide zie staan maar dat hij zegt dat ze niet gevonden worden.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by cadeboer » 05.11.2015, 14:54

ook mijn baanplan ff
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42319
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by rjversluis » 05.11.2015, 14:56

Een kleine tip ter zijde:
Gebruik geen spaties in bestandsnamen en ordners.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by cadeboer » 05.11.2015, 14:57

Weer al mijn routes kwijt snap er niets meer van wat ik verkeerd doe/.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by cadeboer » 05.11.2015, 14:57

ok zal ik niet meer doen.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by cadeboer » 05.11.2015, 16:33

nog steeds hetzelfde wel route starten brugdraaien maar geen rijdende loc.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

rjversluis
Site Admin
Posts: 42319
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by rjversluis » 05.11.2015, 16:55

Hi,

je hebt op de Interface Tab de Positie Sensor eruit gehaald; Die is toch echt nodig.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by cadeboer » 05.11.2015, 17:43

hoi

Haha ben beetje dom haha heb hem er weer ingezet mischien vanavond nog ff testen anders morgen vroeg.

Casper

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by cadeboer » 05.11.2015, 18:32

Hoi

Net even getest maar hij rijd nog steeds niet naar de bug.

Casper

rjversluis
Site Admin
Posts: 42319
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by rjversluis » 05.11.2015, 19:37

Casper,
cadeboer wrote:Net even getest maar hij rijd nog steeds niet naar de bug.
het is geen informatie om daarop een zinnig antwoord te kunnen geven.

Ik ben niet van plan om iedere keer weer naar bestanden vragen.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by cadeboer » 05.11.2015, 22:34

Prima stuur ze dan automatisch naar je op als het niet goed gaat sorry voor het ongemak alvast.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by cadeboer » 05.11.2015, 23:47

Begin er al wat beweging in te krijgen, Wat mij verder opviel is dat de spoor aanduiding van de brug niet klopt met de werkelijkheid. Daarmee bedoel ik dat de brug op spoor 1-2 staat maar de brug op het scherm ligt dan aan 1 met daar ook een rood streepje bij. Heeft dit nog van invloed op het rijden van de routes?

Grtn Casper

rjversluis
Site Admin
Posts: 42319
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by rjversluis » 06.11.2015, 07:55

Hallo Casper,

trace level Byte kun je nu wel weer uitschakelen.
In plaats daarvan moet je Automaat aan vinken zodat je meer informatie krijg over het automatisch rijden.

Wat betreft de draaischijf in Rocview: Tracks juist inrichten.

cadeboer
Posts: 387
Joined: 06.06.2012, 09:23

Re: DinaSys DTC/DTR draaischijfbesturing

Post by cadeboer » 06.11.2015, 10:54

OK

Het rijd nu goed maar als ik van blkdtc rijd naar blk3 en of blk4 krijg ik sluitings melding omdat de polariteit niet goed staat is dit aan te passen. En aangezien ik met een melder ijd kan ik de pre2in tijd ook aanpassen? alvast bedankt weer voor alle tijd die je ervoor neemt. In de Trace automatic vind ik geen gegevens? stuur je nog wel ff de trace i.v.m. short circuit.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post Reply

Return to “Dinamo/MCC (NL)”