Switch over on the main line

Post Reply
4527pink
Posts: 19
Joined: 13.03.2018, 02:48

Switch over on the main line

Post by 4527pink » 03.04.2018, 08:12

I have two laptops one with win 7 ,the other win 10, for the layout
This is in regards of a main up and down line for switching over.
So with the track layout switch diagram, I have set the two of them, to show the path has been set to cross for the main up line to the
main down line,
under win 7 works,
but under win 10 this does not happen you have to throw each switch diagram to set the path,
wondering if could ask for some help please.
Andrew.

rjversluis
Site Admin
Posts: 38688
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Switch over on the main line

Post by rjversluis » 03.04.2018, 14:38

Hi Andrew,

I do not understand your issue.

Attach some screenshots or what ever to make it clear.
Also you should attach your files.
http://wiki.rocrail.net/doku.php?id=issue-en
There is only one source of Rocrail, and there is no switch for detecting Windows XP...10.

4527pink
Posts: 19
Joined: 13.03.2018, 02:48

Re: Switch over on the main line

Post by 4527pink » 03.04.2018, 16:02

You got two main lines the up and down you set the points to allow the train to cross over from one track to the other
on the layout you can see the points have changed over to allow the train to cross over from the up to the down main line
But on the computer screen does not show you this is set to allow the train for the cross over.
Andrew
Last edited by 4527pink on 03.04.2018, 16:08, edited 1 time in total.

rjversluis
Site Admin
Posts: 38688
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Switch over on the main line

Post by rjversluis » 03.04.2018, 16:06

can't help you without screenshots and files.

4527pink
Posts: 19
Joined: 13.03.2018, 02:48

Re: Switch over on the main line

Post by 4527pink » 03.04.2018, 16:10

That something else i have to learn to do
As well
Andrew

smitt48
Moderator
Posts: 5334
Joined: 04.04.2014, 01:07
Location: Kralendijk, Bonaire - Dutch Caribbean

Re: Switch over on the main line

Post by smitt48 » 03.04.2018, 16:26

Hi Andrew,

Here is a picture that shows upload attachment, use this to add a file or a picture to the forum.
upload.PNG
Tom

Post Reply

Return to “Smalltalk”