Blok met geïntegreerde melders  [✔]

Post Reply
janvanderborden
Posts: 549
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Blok met geïntegreerde melders

Post by janvanderborden » 14.01.2019, 21:47

Hi Rob

Het geïntegreerde blok ziet er perfect uit.
Dus meteen wat geprobeerd.
Plannetje aangemaakt, analyser gedraaid, alles OK
Lok geplaatst in blok en met de muis naar volgende blok.
Dit blok wordt gereserveerd, geel
Loc binnen (enter) melden kan alleen met de verkeerde melder, de melder aan de uitgaande kant
Loc IN melden kan alleen met die andere verkeerde melder, melder aan de ingaande kant.
In het blok zijn de melders goed gedefinieerd. DE rijweg is ook goed gedefinieerd.

Als ik de loc's virtueel automatisch laat rijden (dus zonder handmatig Enter/IN melden) dan gaat het goed.

janvanderborden
Posts: 549
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: geintegreerd blok

Post by janvanderborden » 14.01.2019, 22:05

Hi Rob

sommige blokken doen het wel goed

als ik in de verkeerde blokken de enter/in definities omdraai dan werkt het wel goed.

ik krijg de indruk dat de analyser soms niet de juiste toewijzingen doet

rjversluis
Site Admin
Posts: 39302
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: geintegreerd blok

Post by rjversluis » 14.01.2019, 22:08

Jan,

waar gaat het over?
Een turntable heeft een geïntegreerd block...

janvanderborden
Posts: 549
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: geintegreerd blok

Post by janvanderborden » 14.01.2019, 22:16

excuses

het gaat natuurlijk om jouw laatste uitbreiding de blokken met geïntegreerde melders.

rjversluis
Site Admin
Posts: 39302
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: geintegreerd blok

Post by rjversluis » 14.01.2019, 22:19

Hi Jan,

hoe ging dat ook alweer bij problemen melden? 8)

janvanderborden
Posts: 549
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: geintegreerd blok

Post by janvanderborden » 14.01.2019, 22:44

ja , hoe was dat ook al weer ......

ik dacht dat de omschrijving duidelijk genoeg was

ik zal morgen het plannetje posten.........

janvanderborden
Posts: 549
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: geintegreerd blok

Post by janvanderborden » 14.01.2019, 23:41

hi Rob

bijgaand de issue.zip



issue.zip
(15.39 KiB) Downloaded 10 times

rjversluis
Site Admin
Posts: 39302
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: geintegreerd blok

Post by rjversluis » 15.01.2019, 07:44

Hallo Jan,

en in welke blokken gaat het volgens jou verkeerd?

janvanderborden
Posts: 549
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: geintegreerd blok

Post by janvanderborden » 15.01.2019, 09:05

Hi Rob

bijvoorbeeld van blok12 naar blok17

ik heb voor de zekerheid van blok17 de melders nog even verwijderd, RR opnieuw opgestart, analyser gedraaid, melders zijn toegewezen maar aan de verkeerde kant van blok 17.

Sleep een loc van blok 12 naar blok17, er wordt keurig gereserveerd en meld hem IN.......

rjversluis
Site Admin
Posts: 39302
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: geintegreerd blok

Post by rjversluis » 15.01.2019, 09:11

Hi Jan,

met verticale blokken heb ik nog niet getest, en het ziet er zo uit dat de click verkeerd wordt geïnterpreteerd.

rjversluis
Site Admin
Posts: 39302
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: Blok met geïntegreerde melders

Post by rjversluis » 15.01.2019, 09:22

Hallo Jan,

probeer het met revisie 14858+.

janvanderborden
Posts: 549
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: Blok met geïntegreerde melders

Post by janvanderborden » 15.01.2019, 09:39

OK Rob

maak je in de loop van de dag nog een nightly ?

gr

fred

janvanderborden
Posts: 549
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: Blok met geïntegreerde melders  [✔]

Post by janvanderborden » 15.01.2019, 14:13

OK Rob

het werkt

we gaan weer verder

suc6

Post Reply

Return to “Basis functionaliteit (NL)”