CBUS query  [✔]

rjversluis
Site Admin
Posts: 39412
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: CBUS query

Post by rjversluis » 15.03.2019, 09:44

Dan heb ik natuurlijk niets aan een trace waar geen fouten in staan.
Installeer de actuele Rocrail Versie, doe een Query met BYTE level erbij.

janvanderborden
Posts: 552
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: CBUS query

Post by janvanderborden » 15.03.2019, 10:15

OK

zal ik doen

ik vond ook nog 13999 en die werkt ook goed

janvanderborden
Posts: 552
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: CBUS query

Post by janvanderborden » 15.03.2019, 10:23

HI Rob

hierbij incedent laatste RR versie
issue.zip
(56.81 KiB) Downloaded 3 times

rjversluis
Site Admin
Posts: 39412
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: CBUS query

Post by rjversluis » 15.03.2019, 10:36

Hallo Jan,

daar zit inderdaad een fout in bij het uitlezen van de GC1.
Ik zal proberen een fix te maken, maar een GC1 krijg ik eerst in de loop van volgende week.

janvanderborden
Posts: 552
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: CBUS query

Post by janvanderborden » 15.03.2019, 10:42

ok

ik wacht

rjversluis
Site Admin
Posts: 39412
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: CBUS query

Post by rjversluis » 15.03.2019, 11:01

Je kunt even vanaf 15189 testen; Slechter kan het niet worden.

janvanderborden
Posts: 552
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: CBUS query

Post by janvanderborden » 15.03.2019, 11:08

Ok Rob

ik neem aan dat je geen nightly draait vandaag, dan wordt het testen morgen

rjversluis
Site Admin
Posts: 39412
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: CBUS query

Post by rjversluis » 15.03.2019, 12:36

Hallo Jan,

over een uur of zo is er een nieuwe build voor Win64 en RPi.

janvanderborden
Posts: 552
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: CBUS query

Post by janvanderborden » 15.03.2019, 13:08

OK Rob

ik ga testen
ik laat het resultaat weten

janvanderborden
Posts: 552
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: CBUS query

Post by janvanderborden » 15.03.2019, 14:36

HI Rob

de query doet het weer, weliswaar komt het overzicht wat "bibberig" binnen. RR versie 13999 zet ze in 1 keer strak neer

de canid nummers in het index overzicht kloppen niet met de canid nummers in het setup scherm van bijvb de GC6

het canid van de module is bijvb. 22 en wordt in de index weergegeven als 144 (oid)

rjversluis
Site Admin
Posts: 39412
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: CBUS query

Post by rjversluis » 15.03.2019, 14:51

Hi Jan,

'gebibber' zie ik niet met de GC1e en 3 aangesloten modulen.
De CANID mag nu 8 bit zijn en wordt op de GC6 Tab fout aangegeven; Zal ik corrigeren.

De CANID wordt in het CBUS concept niet gebruikt.

janvanderborden
Posts: 552
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: CBUS query

Post by janvanderborden » 15.03.2019, 16:10

HI Rob

het lijkt er op of de index tijdens het opbouwen meerdere keren wordt herschreven iets wat RR 13999 niet doet of niet laat zien.

janvanderborden
Posts: 552
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: CBUS query

Post by janvanderborden » 16.03.2019, 14:40

Hi Rob
De CANID mag nu 8 bit zijn en wordt op de GC6 Tab fout aangegeven; Zal ik corrigeren.
heb je dat aangepast in de laatste nightly ?

rjversluis
Site Admin
Posts: 39412
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Re: CBUS query

Post by rjversluis » 17.03.2019, 15:12

Hi Jan,

dit heb ik aangepast, maar om andere zaken te corrigeren heb ik een GC1 nodig. (Is onderweg naar mij toe.)

janvanderborden
Posts: 552
Joined: 06.09.2014, 16:23
Location: Heiloo

Re: CBUS query

Post by janvanderborden » 17.03.2019, 20:26

OK

Rob ik wacht

bedankt voor je antwoord

Post Reply

Return to “Centrales (NL)”