[Solved] FIONREAD Error on HSI88 when closing Rocrail server

Moderator: dadolphs

Post Reply
agre30
Posts: 796
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland (Noordwest Overijssel)
Contact:

[Solved] FIONREAD Error on HSI88 when closing Rocrail server

Post by agre30 » 25.01.2013, 17:40

Hi,
When I stop Rocrail server (using q) I get an error message, see attachments. What is wrong? The plan seems to work correct.

(I tried to make an issue but under Linux I don't seem to have access to the directory, so I zipped my files.)

Albert.
Attachments
rocrail-issue.zip
(40.37 KiB) Downloaded 117 times
2013-01-25-164720_1280x1024_scrot.png
2013-01-25-164720_1280x1024_scrot.png (394.23 KiB) Viewed 856 times
Last edited by agre30 on 13.03.2013, 17:05, edited 1 time in total.

agre30
Posts: 796
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland (Noordwest Overijssel)
Contact:

Post by agre30 » 26.01.2013, 17:13

Could this be caused by the fact that the HSI88 works on 9600 baud and it differs from the speed of my com port?

Albert.

rjversluis
Site Admin
Posts: 39977
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 10.03.2013, 16:52

agre30 wrote:Could this be caused by the fact that the HSI88 works on 9600 baud and it differs from the speed of my com port?

Albert.
The Baudrate is fixed set at 9600 in Rocrail.

rjversluis
Site Admin
Posts: 39977
Joined: 10.04.2006, 08:48
Location: Speyer, Germany
Contact:

Post by rjversluis » 10.03.2013, 17:35

Hi,

just give revision 4819+ a try.

agre30
Posts: 796
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland (Noordwest Overijssel)
Contact:

Post by agre30 » 10.03.2013, 19:17

Thanks Rob,
I will install it as soon as possible.

:goodjob:

Albert.

agre30
Posts: 796
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland (Noordwest Overijssel)
Contact:

Post by agre30 » 11.03.2013, 21:06

Hi Rob,
I installed the update. I started en ended the server 4 or 5 times and when trace level 'info' was off I saw the error message once. With trace level 'info' on there was no error.


Albert.

agre30
Posts: 796
Joined: 24.12.2011, 20:41
Location: Netherland (Noordwest Overijssel)
Contact:

Post by agre30 » 13.03.2013, 17:07

Hi Rob,
There was no error message during the last past days. For me the problem is solved.

Thanks for your help. :thumb_up:

Albert.

Post Reply

Return to “Basic topics”